Klimbos Garderen Kom klimmen in Klimbos Garderen 8.9873385765608 uit 10 op basis van 3447 beoordelingen. 3447 gebruikersrecensies.

9 unieke parcoursen · Hoogste parcours van NL: 25 meter · Uniek veiligheidssysteem

De Veluwe Specialist
Combideal Klimbos Garderen en Klimbos Harderwijk
korting met ideal betalen TIP : Reserveer online met de kortingscode "pakjekorting", betaal direct via iDEAL en ontvang 5% korting op jouw reservering! Kom klimmen om 10:00 uur of 10:15 uur en pak extra korting!
De Krasactie van Klimbos Garderen Krassen, krassen, krassen... Maak na het klimmen kans op mooie prijzen!
9

Wat zeiden onze bezoekers?

  • F De weerd: "Super leuke klimroutes. Erg veilig klimbos en goede medewerkers. Wibo was super cool volgens mijn zoon. Bedankt"

  • Johan De Vos: "Leuk, maar mag iets uitdagender, zeker het hoge parkoers. Te weinig elementen en teveel tokkelen. Neem een voorbeeld aan lage vuursche"

  • Riekelt Post: "Leuke middag gehad. Het hoogste parcour ging helaas kapot, waardoor hij werd gesloten. Op het laatst was er nog een storing, maar die kon door het personeel snel verholpen worden. Medewerker was bijzonder snel ter plaatse op 18 meter hoogte. Mvg "

  • Peter van der Meer: "Leuke activiteit om met de kids te doen. Voldoende uitdaging voor jong en ouder"

  • Marieke Hoetink: "Wat een leuke dag! Mijn zoon was niet zo’n durfal, maar gelukkig was er een van de medewerkers die hem het parcours door begeleidde!! Wat fantastisch! "

Hier vind je Klimbos Garderen

Kaart Veluwe

Centraal in Nederland
Veluwe, Gelderland
15 minuten vanaf
Amersfoort & Apeldoorn

Putterweg 81
3886 PG Garderen
085 - 0645246
info@klimbosgarderen.nl