Klimpark geschikt voor iedereen van 4 tot 104 jaar


Welkom bij Klimbos Garderen! Volop klimplezier voor iedereen van 4 tot 104 jaar oud en een gewicht tot maximaal 120 kg. Het Mini Monkey parcours en het Zero to Hero parcours zijn vanaf 4 jaar t/m 1.19 meter te klimmen. Voor de overige parcoursen geldt een minimale lengte van 1.20 meter. Voor het Zipline parcours en het Discover parcours moet je minimaal 13 jaar zijn.

Alle parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen. Van een tonnenlift, wipe out ballen tot aan een glijbaan. En van evenwichtsbalken, een fiets, een spinnenweb tot aan een tractor. Je komt echt van alles tegen in de bomen! Benieuwd welke parcoursen wij allemaal hebben? Lees dan snel verder. Veel plezier!

Mini Monkey Parcours

5M
hoog
90M
lang
Moeilijkheidsgraad:
Leef je helemaal uit in het Mini Monkey parcours: een parcours speciaal voor de kleintjes vanaf 4 jaar. Klimmen, springen, glijden en balanceren, het kan allemaal! Kinderen onder de 1.20 meter krijgen een speciale klimgordel aan en een stoere klimhelm op. Zo voelen ze zich een echt klimaapje, slingerend door de bomen!

De kinderen zijn continu gezekerd en je moet als volwassene verplicht meeklimmen met je klimaapjes. Op deze manier kan jong en oud klimmen in Klimbos Garderen.

Schommel naar de overkant

Loopbruggen met houvast

Samen met stoere papa of mama

Nog meer bruggen!

Zero To Hero Parcours

2M
hoog
88M
lang
Moeilijkheidsgraad:
Voor de kleinere klimmers hebben we het Zero to hero parcours. In dit parcours hangen 9 uitdagende hindernissen op 2 meter hoogte. Zet jij hier je eerste stappen in de wereld van het klimmen? Het Zero to Hero Parcours bestaat onder meer uit een gatenbrug, schuifbalk, boot en een tractor. Je zal dus moeten klimmen, klauteren, balanceren en niet vergeten plezier te maken!

Trek jezelf vooruit op de trekker!

Netjes!

Loopbruggen

Voor kids vanaf 4 jaar

Fun parcours

5M
hoog
98M
lang
Moeilijkheidsgraad:
Het Fun parcours zit vol met leuke bruggen. Vooral het woord fun staat centraal. Tijdens het Fun parcours klauter je op 5 meter hoogte door het spinnenweb en over de Wip-Wap. Een mooi begin om de spanning op te bouwen!

Tokkel naar de overkant

Als een spin in het web

Dat gaat netjes!

Voor jong en oud vanaf 1.20m

Slide Parcours

5M
hoog
82M
lang
Moeilijkheidsgraad:
Dit parcours is even hoog en ongeveer even moeilijk als het Fun Parcours, alleen heeft dit parcours hele andere soorten onderdelen! Dit parcours is op 5 meter hoogte gebouwd. Het meest verrassende is de gave glijbaan aan het einde!

Say cheese!

Whooeh! XXL glijbaan

Loop over het touw

Over de tonnetjes naar de overkant

Tussen de balken door

Boter kaas en eieren

Balance Parcours

7M
hoog
178M
lang
Moeilijkheidsgraad:
In het Balance Parcours draait alles om evenwicht. Ben jij in balans? Ontwijk de wipe out ballen, balanceer over dunne zig-zag balkjes en klauter langs wiebelige netten. En sneeuw of geen sneeuw, stap op de slee en roetsj naar het volgende platform. Daag jezelf uit!

Waar is de sneeuw?

Laat je niet kisten

Wipe-out ballen ontwijken!

Houd je balans!

Tokkel naar beneden toe

No Limit parcours

12M
hoog
137M
lang
Moeilijkheidsgraad:
Dit parcours is voor de echte avonturiers! Het parcours brengt je tot 12 meter boven de grond waar je al snel een fiets tegenkomt. Ook zijn er spannende elementen zoals de evenwichtsbalk van 20 centimeter breed. De hindernissen op dit parcours vragen het maximale van jouw uithoudingsvermogen!

Fietsen op 12m hoogte

Wiebelige balkjes

Een brug te ver?

Lange tokkelbaan als afsluiter

Zipline parcours

18M
hoog
253M
lang
Moeilijkheidsgraad:
Het Zipline parcours start op ruim 18 meter hoogte, waarna je door middel van 6(!) tokkels achter elkaar met snelheden van 45 km/u tussen de bomen door vliegt. De laatste tokkel heeft een afstand van maar liefst 130 meter! Durf jij het aan? Dit parcours is mag vanaf 13 jaar beklommen worden.

Whoeeh

Alleen maar tokkelen

130 meter lange tokkelbaan

Klim tot 18m hoogte

On The Move Parcours

10M
hoog
130M
lang
Moeilijkheidsgraad:
Ja daar ga je, eenmaal bij dit parcours aanbeland is het tijd voor actie! Je blijft in beweging met alle grappige klimelementen op dit parcours. En je komt de gekste dingen tegen: van een skateboard tot een bewegend net. Alles draait om beweging, balanceren en natuurlijk plezier! Dit maakt het On The Move parcours geschikt voor iedereen. Je voelt je een heuse Superman/Superwoman als je dit parcours hebt afgelegd!

Skateboard naar de overkant

Loop over de X'en

Dat schept een band

Langs de muur op

Stap de vogelkooi in

Challenge parcours

10M
hoog
141M
lang
Moeilijkheidsgraad:
Het Challenge parcours op 10 meter hoogte zit vol leuke en uitdagende bruggen. Tijdens het Challenge parcours kom je verschillende uitdagingen tegen zoals touwbruggen, de tonnenlift en lianen. Slinger je mee naar de volgende boom?

Trapeze zwaai als acrobaat

Wiebel de wiebel

Kies het olifantenpad

Kruip door de tunnel

Discover parcours

25M
hoog
201M
lang
Moeilijkheidsgraad:
Voor de echte avonturiers is er een parcours aangelegd op 25 meter hoogte. Ervaar de spanning op deze nog niet eerder bereikte hoogte in een klimbos in Nederland. Al bungelend tussen de toppen van de bomen moet je naar het volgende platform zien te komen. En dat is nog niet alles: durf jij het aan om te balanceren op deze hoogte? Ervaar het zelf en kom langs!

Wat een uitzicht!

Trappen en ladders trotseren

Balanceer over de slackline

Toch best hoog

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch