Klimkalender


Naast de vele 'normale' klimdagen in ons klimbos organiseren wij jaarlijks ook een viertal evenementen. Met Hemelvaart is het elk jaar weer tijd voor het dauwklimmen en in oktober wordt er altijd weer Halloween klimmen georganiseerd. Verder zijn wij in 2018 gestart met het organiseren van het NK spijkerbroekhangen.

Evenement datum:
14-07-2024


Dagen

Uren

Minuten

Seconden

Oudhollands spijkerbroekhangen, maar dan op 16 meter hoogte! Dat moet je wel durven als je tot de nieuwe Nederlands Kampioen spijkerbroekhangen gekroond wil worden. De voorrondes zijn op ‘normale’ hoogte, maar de finalerondes worden op maar liefst 16 meter hoogte gehouden. Een unieke ervaring en de perfecte kans om ook eens de titel Nederlands Kampioen te krijgen. Dit evenement vindt plaats bij ons broertje Klimbos Harderwijk.


ReserverenEvenement datum:
01-01-2025


Dagen

Uren

Minuten

Seconden

Klim het nieuwe jaar tegemoet voor een goede start van 2024! Na het kerstdiner en de oliebollen even lekker in beweging komen. Klim als een pro door de bomen, beetje adrenaline erbij en verdien een geweldige nieuwjaarsmuts. Een originele en spectaculaire manier om het nieuwe jaar in te luiden met familie of vrienden.


ReserverenEvenement datum:
14-02-2025


Dagen

Uren

Minuten

Seconden

Vier de liefde hoog in de bomen van Klimbos Garderen deze Valentijnsdag! Dit unieke klimavontuur biedt een mix van spanning, natuur en romantiek!


Reserveren


Dit evenement is helaas al geweest op 09-05-2024...

Het dauwklimmen is echt voor de vroege vogels. Om 7.00 uur gaan de eerste bezoekers de bomen in en naderhand staat er natuurlijk een heerlijk ontbijtje klaar aan de hoogste picknicktafel van Europa! Zo begint Hemelvaartsdag elke dag weer op een bijzondere en actieve manier. In de dauw klimmen tot 25 meter hoogte is natuurlijk iets unieks!

Dit evenement is helaas al geweest op 27-04-2024...

Letterlijk en figuurlijk: Oranje boven! Op wel 25 meter hoogte! Voel je de koning te rijk, als je over de toppen kijkt. Kom in het oranje en scoor wat lekkers.

Dit evenement is helaas al geweest op 23-03-2024...

Wij roepen iedereen, jong en oud, op om te genieten van het bos. Daarnaast vragen we met Nationale Klimbosdag aandacht voor de natuur. Het avontuur aangaan in het klimbos én een steentje bijdragen aan een bosrijkere wereld kan op Nationale Klimbosdag tegen een gereduceerd tarief.

Dit evenement is helaas al geweest op 26-01-2024...

Ho, ho, ho, de gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur! Zet je meest unieke kerstmuts op en schitter tussen de bomen. Laat je betoveren door de fonkelende lichtjes en gezellige kerstversiering. In de kerstvakantie (24 dec t/m 8 jan) kan je komen Kerstmutsenklimmen. Oh, als je je muts laat zien bij de horecagelegenheid krijg je nog een warme chocolademelk ook!

Dit evenement is helaas al geweest op 02-12-2023...

Kom als pietje verkleed klimmen door de bomen. Tijdens Sinterklaas is Klimbos Garderen omgetoverd tot het Pietenparadijs! Cadeautjes door de schoorsteen gooien, evenwichtsoefeningen doen en speuren naar chocoladeletters. Oh, en verdien een echt Pietendiploma. Een tof uitje voor het hele gezin!

Dit evenement is helaas al geweest op 20-10-2023...

Het Halloween klimmen is voor de echte durfhals. In de donkere avond wordt het bos bewoond door verschillende spoken, geesten en monsters. De parcoursen zijn soms overdag al eng, maar wat als er opeens een monster achter een boom vandaan springt? Halloween klimmen is jaarlijks in de laatste twee weekenden voor Halloween. Durf jij het aan?

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch