Groep 8 kamp gaat niet door, wat nu?

Geplaatst op dinsdag 9 juni 2020


Voor heel veel basisschoolleerlingen van groep 8 is het een drama. Hun musical kan niet doorgaan en het afsluitende kamp is geannuleerd. Drama voor duizenden kids die reikhalzend uitkeken naar het kamp. Een kamp van feesten, niet slapen en op een onbekende plek zijn met elkaar.

Met onze klimbossen in Garderen en Harderwijk hebben we altijd veel scholen die in deze weken bij ons op visite komen. Sommige verblijven in een groepsaccommodatie uit de buurt en komen op de fiets. Anderen verblijven iets verder weg en komen met de bus. Het is een komen en gaan, en altijd super gezellig! En ja, wij missen die enthousiaste kids dus ook enorm!

Daarom merken we dat veel ouders de touwtjes in handen nemen en een dagje weg organiseren voor de kinderen van groep 8. Dit laatste merkte ook Erik Kroon op, eigenaar van SOS Events en de klimbossen. Zijn eigen dochter zit in groep 8 en bedacht daarom een aantal arrangementen. "Een dagje weg is natuurlijk niet zo leuk als een kamp, maar de mogelijkheden die we nu bieden vallen goed in de smaak. We hebben speciaal voor de groep 8-ers een arrangement gemaakt met klimmen, boogschieten en een coole game per smartphone. Dit kan allemaal plaatsvinden in en rondom onze klimbossen. Met uiteraard een lunch aan onze grote en hoge picknicktafels.

Ben je nog op zoek naar een uitje voor groep 8, of wil je alsnog een schoolreisje organiseren? Kom naar Klimbos Garderen of Harderwijk en kies voor een spannende, leuke en onvergetelijke dag. Dat hebben de kids wel verdiend!

Meer informatie: 0577-401506 of www.klimbosgarderen.nl www.klimbosharderwijk.nl

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch