Klimbos Garderen Kom klimmen in Klimbos Garderen 8.9778442474095 uit 10 op basis van 3134 beoordelingen. 3134 gebruikersrecensies.

9 unieke parcours · Hoogste parcours van NL: 25 meter · Uniek veiligheidssysteem

De Veluwe Specialist
Kraskaartjes actie
korting met ideal betalen TIP : Reserveer online met de kortingscode "pakjekorting", betaal direct via iDEAL en ontvang 5% korting op jouw reservering! Kom klimmen om 10:00 uur of 10:15 uur en pak extra korting!
Tweede plek in beste uitje van Nederland TROTS! Wij zijn tweede geworden in de verkiezing 'Beste Uitje van Nederland 2017!'
9

Wat zeiden onze bezoekers?

  • Eva Heuveling: "Wat een mooie ervaring! Om mijn grenzen te verleggen en omdat ik foto's nodig had voor mijn website ben ik naar Klimbos Garderen gegaan. Ralf was mijn instructeur. Zeer kundig en geduldig. Hij is zelfs met me meegegaan naar 25 meter hoogte om foto's te maken. Een top middag, voel me nog steeds onoverwinnelijk omdat ik het gewoon gedaan heb terwijl ik enorme hoogtevrees heb. "

  • Wilma Besselsen: "Kinderfeestje met 6 jongens van 8/9 jaar. Het was super leuk. Medewerkers gaan leuk en relaxed met de kinderen om, wat natuurlijk een (positieve) weerslag heeft. Dat maken we helaas ook wel eens anders mee. Aanrader!"

  • A Hallink: "Super uitdagend evenement van ons familie weekendje"

  • R Freelink: "Mooi, gaaf en uitdagend!"

  • Ymke Kootstra: "We vonden het erg leuk! Goeie en gezellige begeleiding. Als we hier weer in de buurt zijn en we willen klimmen zou ik zeker hier naar terug gaan."

Hier vind je Klimbos Garderen

Kaart Veluwe

Centraal in Nederland
Veluwe, Gelderland
15 minuten vanaf
Amersfoort & Apeldoorn

Putterweg 81
3886 PG Garderen
0577-460707
info@klimbosgarderen.nl