Klimbos Garderen, nabij Harderwijk


Nieuw: Klimbos Harderwijk - Bij de afrit van de A28, in de provincie Gelderland, vind je vanaf komende lente Klimbos Harderwijk. Geniet hier van een oneindig lang klimparcours waar je zelf je route kan bepalen door de 3 verschillende levels. En waar je de spectaculaire Rollercoaster Zipline kan ervaren! Klimbos Harderwijk is het enige klimbos van Nederland met de Rollercoaster Zipline. Daarnaast is er een duo-zipline en een Free Fall op 16 meter hoogte.
Ga naar Klimbos Harderwijk
Centraal in Nederland, op slechts 15 minuten van Harderwijk en maar 15 minuten vanaf Apeldoorn en Amersfoort vind je Klimbos Garderen. Dit klimbos is het hoogste klimbos van Nederland. Met plateaus op wel 25 meter hoogte is dit voor iedereen een uitdaging. Een middag spanning en plezier gegarandeerd voor iedereen.

Klimbos Garderen is geschikt voor iedereen langer dan 1.20 meter en lichter dan 120 kg. Door het unieke zekersysteem waarbij je constant gezekerd bent is Klimbos Garderen het veiligste klimbos van het land.

Gelegen vlakbij Harderwijk op de Veluwe


Klimbos Garderen ligt midden op de Veluwe in Gelderland. Slechts een paar minuten vanaf de snelweg A1 of maar 10 minuten rijden vanaf Harderwijk.

Durft je het aan om te klimmen op 25 meter hoogte? Of om onze 125 meter lange tokkelbaan te proberen? Kom dan met je kinderen, gezin, vrienden of collega's naar Klimbos Garderen, vlakbij Harderwijk en Apeldoorn.

Tip: houd je van Escapen? Check dan ook onze Escape Tour Harderwijk!


Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch