Mini ticket: Klimmen voor kinderen vanaf 4 jaar!


Mensen in Klimbos Garderen Heb jij een fanatieke kleuter die thuis overal op klimt? Dan is dit klimaapje welkom in Klimbos Garderen! Kinderen vanaf 4 jaar t/m 1.19 meter kunnen op twee parcoursen klimmen. Ze krijgen een speciale klimgordel aan en een stoere klimhelm op. Vanaf 1.20 mag er ook op de hogere parcoursen geklommen worden. Zo is Klimbos Garderen perfect voor een gezinsuitje of familiedag!


Meeklimmen als volwassene


Ook in de twee parcoursen die speciaal voor de allerkleinsten zijn moet je als ouder meeklimmen. Eén volwassene mag maximaal drie kinderen begeleiden. Dit geldt ook voor kinderen die wel boven de 1.20 meter zijn, maar nog geen 13 jaar of ouder zijn. Houd er rekening mee dat je ook met deze kinderen moet meeklimmen die misschien wel in de hogere parcoursen willen.

Voorbeeld: Stel je bent met drie kinderen van 4, 8 en 11 jaar en twee volwassenen. Dan kan de ene ouder klimmen met de 4-jarige en de andere ouder met de kinderen van 8 en 11 jaar.

Ben je alleen als ouder met drie kinderen van bovenstaande leeftijd, dan moet je er rekening mee houden dat er af en toe gewacht moet worden door de kinderen. Advies hierin is, ga apart een keer klimmen met de 4-jarige en kom een ander moment met de 8- en 11-jarige terug of zoek een extra volwassen persoon die mee wil op klimavontuur.

Reserveer nu directBen jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch