Klimbos Garderen 8.9333249211356 uit 10 op basis van 2655 beoordelingen. 2655 gebruikersrecensies.

9 unieke parcours · Hoogste parcours van NL: 25 meter · Uniek veiligheidssysteem

De Veluwe Specialist
TIP : Reserveer online met de kortingscode "pakjekorting", betaal direct via iDEAL en ontvang 5% korting op jouw reservering! Kom klimmen om 09:30 uur of 09:45 uur en pak extra korting!
TROTS! Wij zijn tweede geworden in de verkiezing 'Beste Uitje van Nederland 2017!'
8.9

Wat zeiden onze bezoekers?

  • A. Booms: "Erg goede en gezellige begeleiding. Daagde ons uit om onze eigen grenzen te verleggen. Super park, met veel verschillende hoogtes en uitdagingen. Komen zeker nog een keer terug!"

  • Bms Ramgoelam: "Wij hebben ook 2x netventure park voor de kids afgenomen, maar dat bleek een simpele net zijn. Na 15 minuten waren de kinderen uitgekeken terwijl er wel ong. 10 euro per kind is betaald. Erg teleurstellend!"

  • F van de Haar: "Prachtige spannende klimroutes, zeer veilig, goede en prettige instructie. Een heerlijk, spannend ochtendje met de kinderen."

  • C Vredebregt: "Wij ( gezin met 2 volwassen en 2 jongens 6 en 8 jaar) hebben een hele leuke ochtend gehad. Al een aantal keer hebben we een klimbos bezocht en deze vonden we er toch wel bovenuit steken. Heel fijn is dat je niet van te voren een parcours hoeft te kiezen waar je voor betaald maar dat je in 2,5 uur tijd zelf kan kiezen wat en hoeveel je er wil doen. We waren ook erg te spreken over de super enthousiaste en professionele medewerkers. Zij maakten de beleving compleet!"

  • Geerts: "Tijdens het klimmen brak er een touw en kreeg hij die keihard tegen zijn bovenarm die een dikke striem in zijn huid heeft gekerfd. Personeel deed daar nogal laconiek over dat is een kwalijke zaak. "

Hier vind je Klimbos Garderen

Kaart Veluwe

Centraal in Nederland
Veluwe, Gelderland
15 minuten vanaf
Amersfoort & Apeldoorn

Putterweg 81
3886 PG Garderen
0577-460707
info@klimbosgarderen.nl