Klimbos Garderen 8.936521308226 uit 10 op basis van 2704 beoordelingen. 2704 gebruikersrecensies.

9 unieke parcours · Hoogste parcours van NL: 25 meter · Uniek veiligheidssysteem

De Veluwe Specialist
TIP : Reserveer online met de kortingscode "pakjekorting", betaal direct via iDEAL en ontvang 5% korting op jouw reservering! Kom klimmen om 09:30 uur of 09:45 uur en pak extra korting!
TROTS! Wij zijn tweede geworden in de verkiezing 'Beste Uitje van Nederland 2017!'
8.9

Wat zeiden onze bezoekers?

  • M. van de Laar: "Super leuk om een dagje te klimmen!"

  • FM de Wit : "6 jaar geleden deed ik een klimwand in Amsterdam (met mijn twee dochters). In het Parool verscheen daarover een artikel over "een oude man van 67 jaar, die binnen de kortste keren op 15 meter hoogte zat". Ik heb genoten van de uitdagingen die het Klimbos heeft. 9 van de 10 trajecten gescoord."

  • j brandberg: "We hebben genoten van het klimmen. Onze jongste dochter (van 6 jaar)vond het doodeng, maar een van de medewerkers kwam erbij en heeft haar over het parcours geholpen. Hij gaf haar echt vertrouwen waardoor ze durfde. Super gedaan!!! En verder wordt alles goed in de gaten gehouden. Er word echt goed opgelet!!"

  • T. Weerstand: "Heel leuk! Enthousiaste begeleiding en het veiligheidssysteem is erg handig. Je hoeft niet steeds los en weer vast te klikken bij de onderdelen. Genoeg variatie, we hebben veel plezier gehad en zijn reuze trots op onszelf"

  • CGP / Celine Verschuren : "Hele fijne medewerkers, leuk team onderling. Maken een leuk praatje met je, stellen je op je gemak als je angsten heb. Super klimbos, leuke baan voor jong en oud! "

Hier vind je Klimbos Garderen

Kaart Veluwe

Centraal in Nederland
Veluwe, Gelderland
15 minuten vanaf
Amersfoort & Apeldoorn

Putterweg 81
3886 PG Garderen
0577-460707
info@klimbosgarderen.nl