Nieuw parcours afgerond en geopend

Geplaatst op vrijdag 15 maart 2013


De bouw van ons vierde parcours is ontzettend snel gegaan: Berichtten wij eerder nog dat de bouw pas net gestart was, nu kunnen wij met volle trots melden dat het parcours officieel geopend is!

"De vraag naar een vierde, iets minder hoog parcours, kwam vaker en vaker van onze bezoekers", zo vertelt Niels Mussies, bedrijfsleider van het Klimbos in Garderen. "We hadden drie ontzettend spannende en uitdagende parcoursen tot wel 18 meter hoog en vol met spannende obstakels, maar voor kinderen en beginnende klimmers was deze stap letterlijk en figuurlijk wat hoog gegrepen". Met de komst van het vierde parcours kunnen mensen eerst even wennen aan de hoogte: het gaat nog niet verder dan vijf meter en zo kunnen de eerste angsten wat makkelijker overwonnen worden.

"Het vierde parcours, dat wij overigens het Fun-Parcours noemen, bevat acht nieuwe elementen en eindigt met een tokkel. De elementen die je tegen komt zijn een groot V-net, Japansebrug, schuine tonnen, eilanden in de lucht met liaantjes, een brug met drie wipwappen, een spinnen web waar je vertikaal langs klimt en de liaanzwaai, die eindigt in een net. Om weer op de grond te komen nemen de bezoekers een tokkel, waarna er nog ruim voldoende tijd zal zijn om de andere parcoursen te proberen", aldus Niels.

Het klimbos in Garderen op de Veluwe is vanaf nu ieder weekend en op de woensdagmiddagen geopend. U bent van harte uitgenodigd het nieuwe parcours te komen bekijken. Wanneer u de uitdaging aan durft reserveert u hier direct online uw tickets. Wilt u met uw bedrijf het klimbos bezoeken voor het jaarlijkse bedrijfsuitje, dan adviseren wij contact op te nemen met SOS Events uit Uddel: zij maken graag een programma op maat voor u!

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch