Bouw vierde (kinder)parcour gestart

Geplaatst op maandag 4 maart 2013


Op moment van schrijven wordt er hard gewerkt aan het vierde parcours in het klimbos van Garderen. Dit parcour zal speciaal geschikt zijn voor kinderen en beginners die eerst even willen wennen aan het klimmen: op "slechts" 5 meter hoogte zijn er uiteraard ook weer veel leuke en uitdagende elementen in het parcours opgenomen. Na dit "fun parcours" kunnen de kids het grote bos in, waarbij er keuze is uit drie verschillende niveaus klimparcours: varieren van heel erg fun tot heel erg hoog (18 meter!)...

Klimbos Garderen is het veiligste klimbos van de Veluwe en is straks met de komst van het vierde parcours het meest complete klimbos van Nederland. Veilig, hoog, uitdagend en vooral leuk: zowel de ouders als de kids en van de doorgewinterde klimmer tot beginners, er is voor ieder wat wils!

Een ander groot voordeel van klimbos Garderen is dat er slechts 1 volwassene met 3 kinderen mee hoeft te klimmen: bij veel andere klimparken is dit 1 op de 2. Vooral voor grote gezinnen en bij kinderfeestjes scheelt dit behoorlijk op de toegangsprijs!

Als laatste vermelden wij graag de mogelijkheid om een compleet arrangement, inclusief GPS tochten, mountainbiken of E-step tours te boeken. Hiervoor werkt klimbos Garderen samen met de Veluwe Specialist. Ook de combinatie met camping de Hertshoorn, met de speelzolder en restaurant is een prima aanvulling voor familiedagen of andere feestjes.

Klimbos Garderen is vanaf heden in de weekenden en op woensdagmiddag geopend. Meer informatie en arrangementen vindt u op Klimbosgarderen.nl

Reacties

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch