Klimbos Garderen zet bijzondere samenwerking op met vakantiepark Landal Rabbit Hill

Geplaatst op donderdag 21 december 2017


Niemand minder dan Bollo zelf was de eerste die het mini klimbosparcours op Landal Rabbit Hill in Nieuw-Milligen beklom. "Tijdens een netwerkbijeenkomst ontstond het idee om een mini parcours aan te leggen op het park", aldus Erik Kroon (Eigenaar van Klimbos Garderen). "Landal is altijd nauw betrokken bij lokale activiteiten en attracties om zo hun gasten maximaal te kunnen laten genieten van de omgeving van de Veluwe. En met Klimbos Garderen zo ongeveer om de hoek van Landal Rabbit Hill hebben we het initiatief uitgewerkt met dit als resultaat."

Mini klimbosparcours op Landal Rabbit Hill
De kinderen kunnen op het mini parcours naar hartenlust klimmen en klauteren. En er is zelfs een echte tokkelbaan aangelegd. Vanaf 15 meter hoogte zoeven de kinderen zo over de speeltuin. Tijdens speciale gelegenheden, zoals het winterspektakel op 28 december a.s. op Landal Rabbit Hill, kunnen de gasten gratis tokkelen. En smaakt het klimmen naar meer? Dan kunnen de gasten bij de receptie van het park tickets kopen voor Klimbos Garderen.

Van 4 tot 104 jaar
Klimbos Garderen verandert elk jaar. Zo verdwijnen er elementen, bijvoorbeeld omdat ze minder populair zijn. Maar er komen natuurlijk ook nieuwe klimelementen bij, zoals binnenkort een nettenparcours. Een klimparcours op hoogte volledig omringd door een net. "Superveilig en voor iedereen geschikt, zelfs voor opa's en oma's", grapt Kroon. Dankzij het nettenparcours kunnen hele gezinnen, van 4 tot 104 jaar, zich vermaken tijdens een dagje uit in Klimbos Garderen.

Klimuitje tijdens de kerstvakantie
Klimbos Garderen is ook in de kerstvakantie geopend. "Een zeer gewenste situatie", aldus Martin Bes (General Manager van Landal Rabbit Hill). Zijn park zit in deze periode namelijk helemaal vol en andere attractieparken zijn rond deze tijd veelal gesloten. Ook met het gezin gezellig komen klimmen? Kijk voor de actuele openingstijden van Klimbos Garderen op www.klimbosgarderen.nl.

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch