Klimbos Harderwijk Kom klimmen in Klimbos harderwijk 9 uit 10 op basis van 6498 beoordelingen. 6498 gebruikersrecensies.

10 unieke parcoursen · Hoogste parcours van NL: 25 meter · Grootste klimbos van NL

De Veluwe Specialist
Informatie over Corona
korting met ideal betalen TIP : Reserveer online met de kortingscode "pakjekorting", betaal direct via iDEAL en ontvang 5% korting op jouw reservering! Kom klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en pak extra korting!
De Krasactie van Klimbos Garderen Krassen, krassen, krassen... Maak na het klimmen kans op mooie prijzen!
9

Wat zeiden onze bezoekers?

  • Mevr. T Berentsen: "Super leuke middag gehad.. mijn vriend heeft hoge vrees en die is door een van de medewerkers goed begeleid!! De tokkelbaan is mijn favoriet!! Kort om een dag om nog eens over te doen!!"

  • Mevr. Murriel Ligtelijn: "Bedankt voor de goede instructies. Dankzij jullie hulp durfde mijn zoontje weer verder te klimmen en hij vond het erna alleen maar fantastisch "

  • Mevr. Marian Kerklaan: "geklommen met een jonge man met licht verstandelijke beperking. Nu het was super veilig voor hem. ( mijn hoogtevrees was het grootste probleem in mijn hoofd:))"

  • Dhr. Jan Tito: "Fijn klimbos met mooie, uitdagende routes"

  • Mevr. Jantine Vernig: "Gaaaf park, rijden we graag een uurtje voor. Veelzijdig en genoeg uitdaging voor jong en oud. Komen graag weer terug. "

Hier vind je Klimbos Garderen

Kaart Veluwe

Centraal in Nederland
Veluwe, Gelderland
15 minuten vanaf
Amersfoort & Apeldoorn

Putterweg 81
3886 PG Garderen
085 - 0645246
info@klimbosgarderen.nl