Klimbos Garderen krijgt 10e parcours!

Geplaatst op woensdag 15 januari 2020


Of wij stil zitten in deze wintermaanden? Zeker niet! Naast diverse aanpassingen bij de entree en de horeca kiosk zijn wij inmiddels ook druk met ons nieuwe 10e parcours. Doordat wij merkten dat sommige klimmers de start op grote hoogte nogal spannend vinden hebben wij ervoor gekozen om een parcours op 2 meter hoogte te realiseren. Het belooft een leuk parcours te worden!

Het parcours bestaat onder meer uit een gatenbrug, schuifbalk, klimnet en een tractor. Dit diverse parcours is dus niet zo hoog en is perfect om jouw klimavontuur mee te beginnen. Echt een parcours om even op te warmen dus. En ook een leuk weetje, door de uitbreiding mogen wij onszelf weer het grootste en hoogste klimbos van Nederland noemen! Leuk hè?!

Probleempje...
Het is natuurlijk erg leuk zo'n uitbreiding, maar dit levert wel een probleempje op. Hoe gaan we dat 10e parcours nou noemen? Daarvoor schakelen we graag jouw hulp in! Heb jij een leuk idee? Laat het ons dan weten in een reactie onder ons Facebook of Instagram bericht. En wie weet klim jij straks op een parcours waarvan jijzelf de naam hebt verzonnen!

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch