Ook hitteplan in de klimbossen

Geplaatst op woensdag 24 juli 2019


Iedereen is bevangen door de hitte en doet er alles aan om een beetje afkoeling te vinden. Het Klimbos in Garderen en het Klimbos in Harderwijk trakteren hun bezoekers ook op een beetje verkoeling. Uiteraard wordt er veel water uitgedeeld aan de fanatieke klimmers én dorstige hondjes. Maar daarnaast hebben de instructeurs ook een nieuwe uitrusting, namelijk een super soaker waterpistool! De hele dag door spuiten ze de kinderen lekker nat zodat ze weer fris en fruitig aan het volgende parcours kunnen beginnen.

Bij het nieuwe klimbos in Harderwijk gaan ze nog een stapje verder, hier hebben ze naast de waterpistolen ook een zwembad geplaatst onder de Free Fall. Zo kan iedereen een vrije val van 16 meter maken waarna je bij de landing in het zwembad beland. Een erg leuke manier van verfrissing zodat de kinderen daarna weer met veel plezier het volgende klimparcours in kunnen. Met een hoop enthousiaste reacties als resultaat.

Klimmen in de schaduw van de bomen en met deze verkoelende maatregelen is een gezellige dag klauteren nog helemaal geen gek idee! Beide klimbossen zijn de gehele zomerperiode elke dag geopend. Benieuwd hoe dit eruitziet? Check dan de Facebook pagina van Klimbos Garderen of Klimbos Harderwijk.

Reacties

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch