Boek het klimbos icm hotelovernachting

Geplaatst op maandag 8 april 2013


Op de website Mini Holiday.nl vind je diverse leuke activiteiten op de Veluwe, gecombineerd met een hotelovernachting. Diverse hotels en Bed&Breakfasts bieden een overnachting inclusief ontbijt tegen een speciale prijs aan, waardoor je voor een zeer gunstig tarief een compleet weekendje weg, inclusief activiteit, boekt!

Vanaf nu is het mogelijk om een Mini Holiday te boeken in combinatie met Klimbos Garderen. Slaap in een mooi hotel of Bed&Breakfast en klim tot grote hoogte in ons Klimbos! Zo overnacht je bijvoorbeeld in Bed&Breakfast de Opkamers, krijg je ontbijt en kun je komen klimmen, samen voor slechts € 42,50 pp! Of wat dacht je van Hampshire hotel Mooi Veluwe? Voor slechts € 46,50 overnacht je hier met ontbijt en kun je gaan klimmen in Klimbos Garderen

Wil je je man/vrouw/vriend of vriendin verrassen? Dan is dit een echte aanrader! We hebben voor jong en oud leuke parcoursen, voor ieder wat wils! Je bepaalt zelf op welke dag je wilt klimmen en op welke tijden. Alles is mogelijk! Meer weten? Bekijk dit arrangement dan snel.

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch