Klimbos Garderen Kom klimmen in Klimbos Garderen 8.9917872968981 uit 10 op basis van 3399 beoordelingen. 3399 gebruikersrecensies.

9 unieke parcoursen · Hoogste parcours van NL: 25 meter · Uniek veiligheidssysteem

De Veluwe Specialist
Kraskaartjes actie
korting met ideal betalen TIP : Reserveer online met de kortingscode "pakjekorting", betaal direct via iDEAL en ontvang 5% korting op jouw reservering! Kom klimmen om 10:00 uur of 10:15 uur en pak extra korting!
Tweede plek in beste uitje van Nederland TROTS! Wij zijn tweede geworden in de verkiezing 'Beste Uitje van Nederland 2017!'
9

Wat zeiden onze bezoekers?

  • Sam Onkenhout: "Erg leuk ben samen met mijn zusje en neefje gaan klimmen en hebben de volle 2,5 uur lekker volgemaakt en daarna een ijsje gegeten. Is een mooie dag geweest. Zeker een aanrader om eens te gaan doen"

  • Frank Wijman: "Mooi klimbos en super veilig met goede instructeurs. "

  • M. Kole: "Hele leuke dag gehad, voor jong en oud. Een tussendoortje en drinken ter plekke kan en zijn schappelijke prijzen"

  • W Boomker: "Fijne mensen die er werken . Jammer dat mijn klein dochter ondanks dehulpvan het fantastische team niet verder wilde ze vond het te eng. "

  • Patricia Nijkamp: "Echt een enorm mooi klimbos, alles was top onderhouden & wat hebben jullie een fantastisch team aan personeel, mega gezellig & leuke dag gehad! Bedankt! "

Hier vind je Klimbos Garderen

Kaart Veluwe

Centraal in Nederland
Veluwe, Gelderland
15 minuten vanaf
Amersfoort & Apeldoorn

Putterweg 81
3886 PG Garderen
085 - 0645246
info@klimbosgarderen.nl