Wij mogen ons de populairste noemen!

Geplaatst op maandag 11 maart 2019


De Stentor heeft een klein onderzoek gedaan naar het 'Klauterwalhalla van Nederland', genaamd de Veluwe! De Veluwe heeft al 3 klimbossen, daar komt Klimbos Harderwijk binnen afzienbare tijd bij, en er zijn ook plannen voor een klimbos in Nunspeet. Olger Koopman, schrijver van het artikel, vroeg zich hardop af welk bos nou de grootste, groenste, mooiste en spannendste was.

Dat Klimbos Garderen de hoogste is en de meeste klimparcoursen heeft wisten wij natuurlijk wel. Maar toen wij lazen dat wij jaarlijks zoveel meer bezoekers hebben dan de rest, verscheen er toch echt wel een grote glimlach op ons gezicht. En terecht, want met 50.000 bezoekers per jaar verwelkomen wij bijna 2 keer zoveel 'klimgeiten' dan de andere klimbossen. Een leuk feitje waar wij dus apetrots op zijn! We kunnen nu met recht zeggen dat wij het grootste en populairste klimbos van de Veluwe zijn, gaaf toch!?

Wij gaan er alles aan doen om ook Klimbos Harderwijk net zo spectaculair en leuk te maken. Met de gave Rollercoaster Zipline, een duo-zipline en een Free Fall hebben wij daar het volste vertrouwen in! Benieuwd naar het hele artikel en de exacte cijfers? Klik dan hier.

Reacties

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch