Klimbos Garderen Kom klimmen in Klimbos Garderen 8.985046728972 uit 10 op basis van 3188 beoordelingen. 3188 gebruikersrecensies.

9 unieke parcours · Hoogste parcours van NL: 25 meter · Uniek veiligheidssysteem

De Veluwe Specialist
Kraskaartjes actie
korting met ideal betalen TIP : Reserveer online met de kortingscode "pakjekorting", betaal direct via iDEAL en ontvang 5% korting op jouw reservering! Kom klimmen om 10:00 uur of 10:15 uur en pak extra korting!
Tweede plek in beste uitje van Nederland TROTS! Wij zijn tweede geworden in de verkiezing 'Beste Uitje van Nederland 2017!'
9

Wat zeiden onze bezoekers?

  • Martin Breet: "Tijdsblokken zijn veel te vol ingepland. Het duurde bij ons een uur (!) Voordat we konden beginnen met klimmen. Een aantal van ons konden maar 2 routes lopen omdat vervolgens ergens in de route mensen vast zaten en het zeer lang duurde voor er hulp was. Op deze manier kregen we geen waar voor ons geld."

  • Laurens Foudraine: "We reden toevallig langs en konden gelijk terecht. Duidelijke instructies gehad van enthousiaste instructeurs. Klimmen was erg leuk, uitdagend en 100% veilig! Er zijn verschillende niveau's dus voor veel lagen toegankelijk. We gaan dit zeker nogmaals doen!"

  • Mark Claassen: "We hebben een erg leuke dag gehad en hebben onze angst voor hoogtes overwonnen!"

  • A.F. Mittelmeijer: "Goed ontvangst, super uitleg en begeleiding, speels voor kids maar het serieuze verdwijnt zeker niet. Fijne actie voor de combideal. Jammer dat het klimmen op zich nog best duur is, maar parcours super en uitleg ook."

  • Andrea Haase: "Super leuk en vriendelijk personeel =)"

Hier vind je Klimbos Garderen

Kaart Veluwe

Centraal in Nederland
Veluwe, Gelderland
15 minuten vanaf
Amersfoort & Apeldoorn

Putterweg 81
3886 PG Garderen
0577-460707
info@klimbosgarderen.nl