Adventurepark Veluwe krijgt groen licht!

Geplaatst op woensdag 21 november 2018


We mogen het dan eindelijk bekendmaken: SOS Events gaat uitbreiden met een nieuw adventurepark naast de afrit van de A28 bij Harderwijk. Na het inmiddels bekende Klimbos Garderen en de Veluwe Specialist gaat Erik Kroon, eigenaar van SOS Events, zijn onderneming dus weer uitbreiden en dit keer met Adventurepark Veluwe. Het park komt op een mooie locatie in Harderwijk en wordt de buurman van onder meer een La Place, boerderijwinkel, tankstation en een Burger King.

Een nieuw klimbos is één van de onderdelen van Adventurepark Veluwe. En dit wordt niet zomaar een klimbos, er komt namelijk een 200 meter lange rollercoaster zipline! Hiermee tokkel je met hoge snelheid door de bochten en vlieg je dwars door het bos. Een ultieme ervaring die je nergens anders in Nederland kan beleven. Daarbij komen er ook nog eens free falls, een duo zipline en verschillende klimparcoursen.

Nieuw in 2019: Adventurepark Veluwe Naast het klimbos wordt er ook een nieuwe vestiging van de Veluwe Specialist geopend. Hier kan je leuke vervoersmiddelen huren zoals E-choppers, E-loopfietsen en E-mountainbikes waarmee je Harderwijk en de Veluwe kan verkennen, inclusief mooie routes. Uiteraard worden hier ook E-bikes, tandems, ouder-kind tandems en 7 versnellingsfietsen verhuurd. Als laatste onderdeel van het adventurepark komt er nog een attractie voor jonge avonturiers vanaf 4 jaar. Op deze manier wordt het adventurepark geschikt voor iedereen vanaf 4 tot 104 jaar. Genoeg te beleven dus!

Wil jij de laatste ontwikkelingen blijven volgen? Houd dan de website (klimbosharderwijk.nl) in de gaten en volg de social media kanalen van SOS Events Facebook en Instagram.

Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch