Klimbos Garderen Kom klimmen in Klimbos Garderen 8.9842406578536 uit 10 op basis van 3216 beoordelingen. 3216 gebruikersrecensies.

9 unieke parcoursen · Hoogste parcours van NL: 25 meter · Uniek veiligheidssysteem

De Veluwe Specialist
Dauwklimmen
korting met ideal betalen TIP : Reserveer online met de kortingscode "pakjekorting", betaal direct via iDEAL en ontvang 5% korting op jouw reservering! Kom klimmen om 10:00 uur of 10:15 uur en pak extra korting!
Tweede plek in beste uitje van Nederland TROTS! Wij zijn tweede geworden in de verkiezing 'Beste Uitje van Nederland 2017!'
9

Wat zeiden onze bezoekers?

  • e van dam: "Had voor mijn dochter kwam daar oas later achter teveel betaald is namelijk 10 jaar. Had volle pond betaald voor haar."

  • Roelof Schaafsma : "We hebben een geweldige middag gehad. Genoten ondanks de sneeuw en de kou. Super Fam. Schaafsma"

  • Tonito Schotborgh: "We zijn met twee volwassenen en twee kinderen van 7 en 10 jaar oud met de verwachting gegaan, om een uurtje te gaan klimmen. Het bleek langer te duren dan verwacht. De klimparcours is zo groot en hoog en uitgebreid, dat je minimaal 3 uurtjes nodig hebt,om het helemaal te doorlopen. De kinderen werden steeds enthousiaster, terwijl de parcours op sommige stukken wel erg uitdagend en gevaarlijk uitzagen. Als je niet met een bange kloppend hart blij was, dat je weer op de de grond staat, dan heb je niet genoten toch :) Mijn advies zou zijn, om ten alle tijde voorzichtig de parcours te doorlopen en niet overmoedig te gaan worden."

  • Gerda Jansse van Noordwijk: "Speelse activiteiten, mooi gemaakt, maar veiligheid onder de maat door diverse gevaarlijke situaties."

  • Josien Schreuder: "Superleuk feestje gehad! Alle kinderen hebben genoten. Topverzorging en zeer vriendelijk personeel. "

Hier vind je Klimbos Garderen

Kaart Veluwe

Centraal in Nederland
Veluwe, Gelderland
15 minuten vanaf
Amersfoort & Apeldoorn

Putterweg 81
3886 PG Garderen
0577-460707
info@klimbosgarderen.nl