Word jij de Nederlands kampioen spijkerbroek hangen?

Geplaatst op woensdag 27 juni 2018


De eerste editie van het Nederlands kampioenschap spijkerbroekhangen wordt zondag 8 juli georganiseerd door Klimbos Garderen. Heb jij de techniek van het spijkerbroekhangen in de vingers? Doe dan ook mee en wie weet hang jij straks op 25 meter hoogte aan een spijkerbroek. De voorrondes vinden plaats op 'normale' hoogte, maar de finalisten moeten hun kunsten op maar liefst 25 meter hoogte gaan vertonen.

Met deze extreme omstandigheden moet nog maar blijken of deze fanatiekelingen weer zo lang aan de spijkerbroek kunnen blijven hangen. Diegene die dit het langst volhoudt mag zich kronen tot Nederlands kampioen spijkerbroekhangen en valt natuurlijk in de mooie prijzen.

Het NK bestaat uit 4 categorieën. Zo is er een jongens en meiden competitie (13 tot 16 jaar), en een mannen en vrouwen competitie (16 jaar en ouder). Het gaat om een open kampioenschap en dus kan iedereen meedoen. Kom jij 8 juli klimmen bij Klimbos Garderen? Dan is deelname gratis. Liever niet klimmen maar wel de droom om Nederlands kampioen spijkerbroekhangen te worden? Schrijf je dan tegen een kleine vergoeding in. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn de voorrondes op 'normale' hoogte, en om 17.00 uur zal de grote finale op 25 meter hoogte plaatsvinden. Voor het inschrijven en meer informatie, klik dan hier.


Ben jij een vroege vogel?
Kom dan in de ochtend klimmen om 09.00, 09.15 of 09.30 uur en profiteer van een mooie korting.
German English Dutch