Voorbeeld tijdschema


13:00 Ontvangst
13:15 Instructie
13:30 Je kan de boom in!
14:30 Pauze op de grond met een drankje
15:45 Afsluiting

Jullie kunnen de boom in


Stel je voor: een familiedag waarbij niemand op zijn telefoon kijkt, tenzij het is om aanwijzingen te verzamelen voor het spannende CSI spel! Dit arrangement is de perfecte mix van fysieke activiteit en hersenkrakende puzzels, allemaal in en rondom het prachtige Garderen.

Jullie avontuur begint in de boomtoppen, waar jullie als familie onze uitdagende en veilige klimparcours aangaan. Hier wordt snel duidelijk wie de Tarzan of Jane in de familie is en wie er meer een 'kijk ik kan dit zonder te gillen' type is. Na het klimmen, verandert Garderen in jullie speelveld voor het CSI spel. Jullie worden echte detectives, samen verzamelen jullie aanwijzingen en lossen raadsels op om het mysterie te ontrafelen.

Klimmen met de familie

Dit is de ideale manier om de familiebanden te versterken, actief bezig te zijn en vooral heel veel te lachen. Trommel je familie op, zet je speurneus op, en maak je klaar voor een dag vol avontuur en mysterie in Garderen. En wie weet, misschien ontdek je wel dat oma de beste detective van jullie allemaal is!

€34.95 p.p. (incl. btw)German English Dutch